Hjem > Kategori > Erfaringskonsulenter

Kategori: Erfaringskonsulenter

– Alle kan bli flinkere til å be om en håndsrekning

Hun vet selv godt hva det er å være psykisk syk, og med jobberfaring fra Haukeland universitetssjukehus får Erfaringssentrum nå en erfaren kvinne som organisasjonssekretær i Andrea Holst.

Ny rapport om erfaringskonsulenter med ruserfaring

Ny rapport fra forskere ved Høgskulen på Vestlandet beskriver hvordan erfaringskonsulenter med bakgrunn fra rusavhengighet opplever sin arbeidssituasjon.

Angrer på at hun har delt sin historie fra scenen

Hun trodde det var forventet av en erfaringskonsulent å skulle dele sin historie i ulike faglige forsamlinger. Men nå vil Anne Eriksen Hammer ha mer fokus på konsekvensene åpenheten på…

Hvor kommer håpet og håpløsheten fra?

Hva er håp, og er det noe som kommer innenfra eller utenfra? Dét var spørsmål som fikk fram mange ulike perspektiver rundt bordene på Sterkere Sammen-konferansen.

Solveig er kåret til årets erfaringskonsulent

Erfaringskonsulent ved Kronstad DPS, Solveig Bartun Rob, mottok prisen som årets erfaringskonsulent 2019 under konferansen Sterkere Sammen.

Da Lars skulle ansette erfaringskonsulenter, brukte han dette heftet

Håndboken om brukeransettelser var et nyttig verktøy for avdelingsleder Lars Fredriksen da erfaringskonsulenter skulle ansettes ved Borgestadklinikken i Skien.

Her er resultatene fra undersøkelsen blant erfaringskonsulenter

Resultatene fra erfaringskonsulentundersøkelsen 2018 er klare. Torbjørn Mohn-Haugen i Erfaringssentrum vil ha flere pårørende med, mer veiledning og flere erfaringskonsulenter i fast stilling.

Vi trenger flere svar til undersøkelsen

Vi vil vite mer om arbeidssituasjonen for erfaringskonsulenter, og trenger enda flere svar i undersøkelsen vår.

– Kan noen forklare hva «avklart forhold til egen historie» betyr?

Alle rundt bordet var enige om at erfaringskonsulenter må ha et avklart forhold til sin egen historie. Så begynte de å bore i begrepet «avklart forhold».