Hjem > Oss > Ansatte

Ansatte

Hilde Hem
Stilling: Daglig leder
Mobil:  91766269
E-post: hilde@erfaringskompetanse.no
Twitter: @hilhem
Hilde har mer enn 20 års erfaring som leder både fra helsesektoren og Den norske kirke. Hun har grunnutdanning i sykepleie og videreutdanning innenfor administrasjon og ledelse. Videre cand.san grad fra Universitetet i Oslo, et spennende hovedfag i skjæringspunktet mellom helse, filosofi,teologi og samfunnsfag. Hilde begynte som leder i Erfaringskompetanse våren 2009, og trives best med å være med i strategi- og utviklingsprosesser.

 


Thomas Øverbø

Stilling: Medieansvarlig
Mobil:  90151227
E-post: thomas@erfaringskompetanse.no
Thomas har 20 års erfaring innen mediefaget bl.a. fra som prosjektleder i TVNorge, TNS Gallup og webmaster i eZ Systems. Han har jobbet med digital utvikling, administrasjon og prosjektledelse, og har utdannelse innen sosiologi, IKT og ledelse.

 

 


act-web_mediumAnne-Cathrine Thommesen
Stilling: Administrasjonansvarlig
Mobil: 90776282
E-post: act@erfaringskompetanse.no
Anne-Cathrine ble ansatt i september 2012 og kom da fra Mental Helse hvor hun siden 2004 hadde jobbet i økonomiavdelingen med lønn og personaladministrasjon. Hun har mer enn 25 års erfaring med fagfeltet administrasjon, personal og lønn. Anne-Cathrine har tidligere jobbet i Posten og i organisasjonslivet.

 

 


Eskil Skjeldal
Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 48 03 58 78
E-post: eskil@erfaringskompetanse.no
Eskil jobber som seniorrådgiver og bibliotekar. Han har ferdigstilt en doktorgrad i etikk ved Menighetsfakultetet og har bakgrunn som forfatter og skribent.

 

 


Tone Larsen Hoel

Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 90 78 26 74
E-post: tone@erfaringskompetanse.no
Tone har 20 års erfaring fra klinisk arbeid og prosjektarbeid innen rus og psykisk helse feltet. Hun er utdannet klinisk vernepleier, har videreutdanning i forebyggende miljøarbeid for barn og unge, behandling, rehabilitering og oppfølging av mennesker med alvorlig psykisk lidelse og ruslidelse, kognitiv terapi og en mastergrad i psykisk helsearbeid.

 


Arnhild Lauveng

Stilling: Seniorrådgiver / forsker
Mobil: 91 31 71 62
E-post: arnhild@erfaringskompetanse.no
Arnhild er spesialist i klinisk samfunnspsykologi, UiO. Hun har en doktorgrad om selvopplevelse ved alvorlig psykisk sykdom, og hun har skrevet flere bøker, bokkapitler og artikler, og er en aktiv foredragsholder. Hennes første bok, I morgen var jeg alltid en løve, handler om egne opplevelser med alvorlig psykisk sykdom.

 


Tormod Klovning

Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 93 08 52 02
E-post: tormod@erfaringskompetanse.no
Tormod er utdannet teolog og har bred erfaring fra forsvaret, Den norske kirke og kultursektoren. Han er mentor i Kriminalomsorgen og har verv innen familievern og ettervernsektor rus/psykiatri. Tormod ble ansatt i Erfaringskompetanse i 2018.

 

 


Lena Beathe Arneberg
Stilling: Informasjonsansvarlig
Mobil: 91 75 08 34
E-post: lena@erfaringskompetanse.no
Lena har 12 års bakgrunn som nyhets- og featurejournalist for Varden og NTB, og har jobbet spesielt med saker innen rettsvesenet og psykisk helsefeltet. Hun har utdanning innen journalistikk og statsvitenskap.

Lagre

Lagre

Lagre

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.