Hjem > Oss > Ansatte

Ansatte

Hilde Hem
Stilling: Daglig leder
Mobil:  91766269
E-post: hilde@erfaringskompetanse.no
Twitter: @hilhem
Gjennom over 30 år har Hilde arbeidet som leder innenfor helsesektoren og Den norske kirke. Hun har utdannelse innen sykepleie, administrasjon og ledelse. Hovedfag i helsefag fra Universitetet i Oslo. Leder i Erfaringskompetanse siden 2009.


Thomas Øverbø

Stilling: Medieansvarlig
Mobil:  90151227
E-post: thomas@erfaringskompetanse.no
Thomas har over 20 års erfaring innen mediefaget bl.a. fra som prosjektleder i TVNorge, TNS Gallup og webmaster i eZ Systems. Han har jobbet med digital utvikling, administrasjon og prosjektledelse, og har utdannelse innen sosiologi, IKT og ledelse.

act-web_mediumAnne-Cathrine Thommesen
Stilling: Administrasjonansvarlig
Mobil: 90776282
E-post: act@erfaringskompetanse.no
Anne-Cathrine ble ansatt i september 2012 og kom da fra Mental Helse hvor hun siden 2004 hadde jobbet i økonomiavdelingen med lønn og personaladministrasjon. Hun har mer enn 25 års erfaring med fagfeltet administrasjon, personal og lønn. Anne-Cathrine har tidligere jobbet i Posten og i organisasjonslivet.


Eskil Skjeldal
Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 48 03 58 78
E-post: eskil@erfaringskompetanse.no
Eskil jobber som seniorrådgiver og bibliotekar. Han har en doktorgrad i etikk fra Menighetsfakultetet (2015) og har bakgrunn som forfatter og prest. Den siste boken, Eg slepper deg utan at du velsignar meg, handler om grenselandet mellom religiøs tro og psykisk sykdom.

Tone Larsen Hoel
Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 90 78 26 74
E-post: tone@erfaringskompetanse.no
Tone har 20 års erfaring fra klinisk arbeid og prosjektarbeid innen rus og psykisk helse feltet. Hun er utdannet klinisk vernepleier, har videreutdanning i forebyggende miljøarbeid for barn og unge, behandling, rehabilitering og oppfølging av mennesker med alvorlig psykisk lidelse og ruslidelse, kognitiv terapi og en mastergrad i psykisk helsearbeid.

Arnhild Lauveng
Stilling: Seniorrådgiver / forsker
Mobil: 91 31 71 62
E-post: arnhild@erfaringskompetanse.no
Arnhild er spesialist i klinisk samfunnspsykologi, UiO. Hun har en doktorgrad om selvopplevelse ved alvorlig psykisk sykdom, og hun har skrevet flere bøker, bokkapitler og artikler, og er en aktiv foredragsholder. Hennes første bok, I morgen var jeg alltid en løve, handler om egne opplevelser med alvorlig psykisk sykdom.

Tormod Klovning
Stilling: Seniorrådgiver
Mobil: 93 08 52 02
E-post: tormod@erfaringskompetanse.no
Tormod er utdannet teolog og har bred erfaring fra forsvaret, Den norske kirke og kultursektoren. Han er mentor i Kriminalomsorgen og har verv innen familievern og ettervernsektor rus/psykiatri.


Marte Østmoe
Stilling: Journalist
Mobil: 99 71 35 81
E-post: marte@erfaringskompetanse.no
Marte har en bachelor i kulturfag og i sidelommene er det stappet inn sosiologi, kunst- og litteraturkritikk og pedagogikk. En av tingene hun liker best med journalistyrket, er det å få snakke med dem som virkelig kan sine saker: Professorene, nerdene, ekspertene. Det er også en ære å få tillit hos dem som innehar erfaring og en kunnskap som ikke kan bevises i form av et vitnemål, et papir, et stempel.


 

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.