Hjem > Månedens spørsmål > – Hvilke behandlingstilbud har du fått?

– Hvilke behandlingstilbud har du fått?

Hvilke behandlingstilbud har du som pasient fått, og hvilke muligheter har du til å velge behandling? Behandlingsvalg er tema i Erfaringskompetanses nettundersøkelse i november.

Behandlingsvalg er tema for månedens spørsmål i november. (Foto: Styrk Fjærtoft)

Denne månedens tema er behandlingsvalg.

SVAR NÅ: Gå rett til månedens spørsmål om behandlingsvalg

Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse har som oppgave å samle erfaringer fra pasienter og pårørende, og også undersøke hvilke muligheter pasienter og pårørende har for å få sine rettigheter realisert.

Hvilke tilbud har du fått?

De siste årene har pasienter fått rett til større medvirkning og valg mellom behandlingsformer, samtidig som vi vet at dette kan være praktisk vanskelig å gjennomføre mange steder.

I denne undersøkelsen vil vi derfor finne ut av hvilke behandlingstilbud du som pasient har fått, hvilken informasjon du har fått om ulike tilbud og hvilke muligheter du har for å velge behandling.

Vi ønsker svar fra deg som enten:

  • Får behandling i spesialisthelsetjenesten nå
  • Har fått behandling i spesialisthelsetjenesten de siste fem årene

Dine svar er viktige

Resultatene vil blir publisert i en egen rapport som også blir oversendt helsemyndighetene. Undersøkelsen er helt anonym, og vi vil altså ikke få vite noe om hvem som har svart på undersøkelsen.

Vi må ha dine svar innen 15. november 2020!

SVAR NÅ: Månedens spørsmål om behandlingsvalg

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.