Hjem > Nyheter > Antologien «Levd Liv» skal på pensum for sykepleiere

Antologien «Levd Liv» skal på pensum for sykepleiere

Boka er gjort kjent i ulike utdanningsinstitusjoner, og Lovisenberg Diakonale høyskole er den første som har som besluttet at boken skal inn i pensum.

POPULÆR: Boka levd liv har blitt solgt i flere hundre eksemplarer siden lanseringen.

Boka inneholder bidrag fra et bredt spekter av skribenter, med mange ulike bakgrunner. Flere av skribentene skriver fra flere ståsteder samtidig og alle bidragene løfter engasjementet og viktigheten av mer brukervennlige tjenester på psykisk helse-feltet. I denne boken skriver erfaringskonsulenter, behandlere, akademikere, brukere, pårørende og forskere fra flere synsvinkler.

Høgskolelektor og emneansvarlig Trine-Lise Jansen ved Lovisenberg Diakonale Høgskole tenker at boka er viktig å få inn på pensum. – Vi har valgt å ha med deler av boken som pensum ved LDH.

TIL SALGS: Boka selges i vår nettbutikk.

Boken belyser mange viktige perspektiv som jeg tenker bør være del av en sykepleieres kjernekompetanse i møte med mennesker med psykiske helseutfordringer, som pasienter/brukere og pårørendes erfaringer og refleksjon rundt bruk av diagnoser og begreper, sier hun.

-Dette er gledelig å høre, bekrefter Eskil Skjeldal, ansvarlig redaktør for antologien. – Vi har redigert frem boken nettopp med tanke på at den kan inngå på relevante studieløp innen psykisk helse og rus. Det vil være en stor glede for oss dersom vi gjennom disse tekstene kan bidra til større innsikt i, og forståelse for, kompleksiteten i liv og behandling. Med denne boken ønsker vi å inspirere til en mye større anerkjennelse for den dyrekjøpte erfaringen som kommer fra et levd liv, og håper flere studieinstitusjoner ser viktigheten av boka som en del av pensumlistene innen helsefagene.

Vil du vite mer? Bestill boka via våre nettsider i dag.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.