Hjem > Nyheter > AVLYST: Temakveld på Litteraturhuset Fredrikstad

AVLYST: Temakveld på Litteraturhuset Fredrikstad

Erfaringskompetanse har valgt å avlyse temakvelden om diskriminering på Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 12. november på grunn av pandemien. Vi følger statsministerens råd om at vi skal holde oss hjemme.

AVLYST: Pandemien gjør at det dessverre ikke blir noen temakveld om diskriminering på Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 12. november.

Det skulle handlet om diskriminering og psykisk helse i et immigrasjonsperspektiv på Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 12. november, men høstens tredje og siste temakveld om diskriminering er altså avlyst på grunn av pandemien.

Vi skulle så gjerne hørt de tre på bildet – forsker Warsame Ali, forfatter Rahma Hamed og psykolog Nnakaenyi Eribe – snakke om diskriminering innen psykisk helsetilbud med blikk på det flerkulturelle landskapet, men nå blir det ikke slik.

Selv om møtet er avlyst av smittevernhensyn, jobber vi videre med høstens tema gjennom nettartikler og podkaster!

LES OGSÅ: – Diskriminering er juss – ikke subjektiv synsing

HØR ERFARINGSPODDEN: – Vi må forske mer på diskriminering

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.