Hjem > Nyheter > Erfaringksompetanse lanserer nettbutikk

Erfaringksompetanse lanserer nettbutikk

I august vil erfaringskompetanse.no etablere nettbutikk som gjør det lettere å bestille våre publikasjoner. Nå kan snart alle bestille og betale med kort og få varene tilsendt innen 1-3 dager.

SNART KLART: Målet med nettbutikken er at publikasjonene blir enda mer tilgjengelig. Medieansvarlig Thomas Øverbø håper mange tar i bruk nettbutikken. (Foto: Astrid Borchgrevink Lund)

-Dette har vi utviklet de siste månedene hvor vi har gjort tester på alle deler av butikken. Det ser bra ut. Jeg håper vi kan få litt ekstra oppmerksomhet på de mange og gode publikasjonene vi har laget. Selv om nettbutikken er klar, så velger vi å lansere etter sommeren. Det skyldes at sommertid er en relativt rolig tid på nett, sier medieansvarlig Thomas Øverbø som håper på stor aktivitet fra august. Han lover mer detaljert informasjon når nettbutikken blir lansert.

Her finner du informasjon om publikasjonene om hvor du kan bestilles.  Ytterligere info om nettbutikken kommer etterhvert.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.