Hjem > Erfaringskonsulenter > Fagorganisering for erfaringskonsulentene

Fagorganisering for erfaringskonsulentene

Under høstens erfaringskonsulentsamling ble det nedsatt en egen arbeidsgruppe som skal jobbe for å få til en fagorganisering for erfaringskonsulentene. Gruppa består av seks erfaringskonsulenter fra ulike deler av landet.

Torbjørn Mohn-Haugen er leder av arbeidsgruppa, og kan fortelle at de er i gang med arbeidet.

– Vi er helt i startgropa så det er mye jobb foran oss, sier han. Foreløpig har vi begynt med å sjekke hvilke muligheter vi har og hvilken organisasjonsform det er mest hensiktsmessig å velge. Vi har avtalt et møte med helsedirektoratet før årsskiftet, og da får vi kanskje noen gode råd med på veien.

Nå som Erfaringskompetanse trekker seg litt tilbake og kun skal arrangere én samling for erfaringskonsulentene neste år er det desto viktigere at vi som gruppe organiserer oss for å samle erfaringskonsulentene slik at vi muligens kan arrangere våre egne samlinger i fremtiden.

 

Målet er fagorganisering

– Hovedmålet til arbeidsgruppa er å få til en fagorganisering for erfaringskonsulentene, fortsetter Mohn-Haugen. I tillegg ønsker vi å jobbe for at det skal komme en utdannelse for erfaringskonsulenter i tillegg til den som er i Bergen, men hvordan vi skal gå frem og på hvilken måte det skal legges opp vil vi gjerne ha innspill på. Det tar vi imot med glede, avslutter han.

 

Torbjørn Mohn-Haugen kan kontaktes på telefon eller mail av dem som vil komme med innspill til den videre prosessen. Han kan kontaktes på torbjorn.mohn-haugen@bgo.oslo.kommune.no eller telefonnr 90109176

 

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.