Hjem > Nyheter > Godbiter fra Toppmøte 2019

Godbiter fra Toppmøte 2019

I dag skulle fag, erfaring og politikk samles til Toppmøte 2020 og temaet «Hvordan forstår vi alvorlige psykiske lidelser?», men koronakrisen stoppet altså møtet.

3. juni 2019 fikk HOD rådene fra Toppmøte 2019. Fra venstre: Arnhild Lauveng, Hilde Hem, Anne Grethe Erlandsen og Tormod Klovning.

Toppmøte 2020 ble som resten av verden rammet av koronakrisen. Planen er nytt Toppmøte 22. april 2021 – vi gleder oss til å arrangere med en rekke flotte organisasjoner på laget!

I fjor var tema for Toppmøte «Bedre behandling og omsorg til mennesker med langvarige og alvorlige psykiske lidelser og evt. ruslidelser». Her har vi samlet et knippe videoer fra fjorårets møte som også ble streamet!

Magasinet 2019 – Veien videre inneholder intervjuer, reportasjer og tekster med utgangspunkt i tematikken som ble løftet fram på Toppmøte 2019.

LAST NED: Magasinet 2019 – Veien videre

SE:


Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.