Hjem > Nyheter > Nedsatt antologi

Nedsatt antologi

Vår jubileumsantologi Levd Liv settes ned fra 349,- til 249,-.

Stor rabatt på Levd liv, før 349,-, nå 249,-

I denne boken bidrar artikkelforfatterne til å tegne et bilde av det feltet og de problemstillingene vårt senter arbeider innenfor: Hva er erfaringskunnskap, hva må til for å tilegne seg erfaringskunnskap, hva er det viktigste som må skje på psykisk helse og rus fremover og hvorfor har vi egentlig erfaringskonsulentstillinger? Vi har bidrag fra brukere, pårørende, forskere og behandlere. Skjønnlitterære tekster spiller en viktig rolle i denne antologien. Slik ønsker vi å hente kunnskap fra nye områder som tradisjonelt sett ikke har spilt en sentral rolle på feltet.

Fra anmeldelsen av Nanna Johannesen (cand.psych., aut., Ph.D.), i magasinet P – Psykologernes fagmagasin (DK): «Alt i alt en inspirerende bog, som for mig at se står stærkest i sin stillen av enkle spørgsmål til et komplekst felt: Hvad er det egentlig, vi skal? Hvem skal vi hjælpe? Hvem og hvad skal være med til at bestemme, hvordan vi hjælper? Det er stor variation i kapitlerne (…) det er netop rummeligheden og de mange forskellige læsninger, der gør den original.»

Boken kan kjøpes her: http://erfaringskompetanse.no/nettbutikk/publikasjoner/antologien-levd-liv/

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.