Hjem > Nyheter > Nytt, gratis magasin fra toppmøtet er klart

Nytt, gratis magasin fra toppmøtet er klart

Magasinet Veien videre er nå ferdig og klar til utsendelse.

Daglig leder Hilde Hem og seniorrådgiver Eskil Skjeldal ved Erfaringskompetanse.

Magasinet trykkes hvert år og er et temanummer senteret gir ut etter hvert toppmøte om våren. Senteret ønsker å gi ut en lettlest samling med tekster og bilder, som kan presentere status, dilemmaer og aktuelle problemstillinger på feltet.

Magasinet har en rekke saker i ulike sjangre: Du vil finne intervjuer med innlederne om hvilke problemstillinger som ble tatt opp på toppmøtet i vår, som hadde Barn som pårørende som tema. Senteret har også utfordret en rekke skribenter til å skrive nye tekster om relevante problemstillinger til temaet Barn som pårørende. Stillasbyggerne og Blå Kors Kompasset er representert ved en tekst hver om hvordan de arbeider for barns beste, Warsame Ali har skrevet en kronikk om utfordringene ved psykisk helse-tjenester til pasienter fra innvandrermiljøer. Flere forskere presenterer nyere forskning på barn som pårørende. I tillegg finnes anbefalingene fra toppmøtet bakerst i magasinet. Disse er basert på dialogene rundt bordene, mellom deltagerne på toppmøtet.

Magasinet er gratis og kan bestilles ved å sende en epost til: bibliotek@erfaringskompetanse.no, eller last ned som PDF her.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.