Hjem > Erfaringskonsulenter > Solveig er kåret til årets erfaringskonsulent

Solveig er kåret til årets erfaringskonsulent

Erfaringskonsulent ved Kronstad DPS, Solveig Bartun Rob, mottok prisen som årets erfaringskonsulent 2019 under konferansen Sterkere Sammen.

Prisen “Årets erfaringskonsulent” ble delt ut foran 170 deltakere under årets konferanse for erfaringskonsulenter landet rundt.

Solveig Bartun Rob var den første erfaringskonsulenten som ble ansatt i Helse Bergen og hun har markert seg i feltet over flere år .

Hun var tydelig rørt da hun mottok utmerkelsen.

-Jeg tenker at dette er en pris til oss alle. Jeg vil dele med alle. Vi har en fantastisk jobb og gjør en fantastisk jobb, sa hun etter overrekkelsen av prisen.

– Det er overveldende. Det blir fest på rommet i kveld med skumnisser, fortsatte hun til latter fra salen.

Juryens begrunnelse lød som følger:

“Vinneren omtales som et fyrtårn og inspirasjon for erfaringskonsulenter, en foregangsperson, inkluderende og imøtekommende. Hun deler sin erfaring uten å bli for personlig, er uredd og tør å fremme sine meninger der det trengs. Hun sprer håp og glede på mange plan og arenaer.”

Juryen besto av Tor Helge Tjelta, Astrid Weber, Ann-Mari Lofthus, Dagfinn Bjørgen og Rune Helland.

Prisen ble delt ut av Tove Gundersen, generalsekretær i Rådet for psykisk helse.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.