Hjem > Nyheter > Tar tempen på hjelpeapparatet

Tar tempen på hjelpeapparatet

-Det å samle bruker- og pårørendeerfaringer er viktig. Det er de som har opplevelsene og tar temperaturen på hvordan hjelpeapparatet fungerer, sier Mental Helses nye generalsekretær Linda Berg Heggelund.

ENKLERE HVERDAG: - Jeg vil gjøre en innsats for at hverdagen blir enklere for psykisk syke, sier Linda Berg Heggelund, generalsekretær i Mental Helse. (Foto: Thomas Øverbø)

På sitt besøk hos Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse på Frogner i Skien, handlet samtalen mye om innsamling av historier og hvordan Mental Helse og Erfaringsompetanse.no kan samarbeide ytterligere.

Stå sterkere
-Vi har en del like satsingsområder og sammen vil vi nok stå enda sterkere i forhold til brukermedvirkning. I min nye jobb vil jeg gjøre en innsats for at hverdagen blir enklere for psykisk syke. Det er for mange profesjonskamper og tuetenkning. Mye er ennå ugjort.

Godt kjent
-Hvor er Mental Helse om fem år?
-Da er vi en organisasjon som er godt kjent og som blir brukt av det profesjonelle apparatet. Vi har mange spennende oppgaver foran oss, sier Linda Berg Heggelund.

Vil du dele din historie? Send oss en mail: post@erfaringskompetanse.no eller les mer her.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.