Hjem > Nyheter > Velkommen inn – se video

Velkommen inn – se video

-Vår viktigste oppgave å oppdage og fremme kunnskap som kommer fra brukere- og pårørendes erfaringer. I jubileumsåret ønsker vi nettopp å fortelle om hva vi ved Nasjonalt senter for Erfaringskompetanse innen psykisk helse jobber med, sier daglig leder Hilde Hem.

ERFARINGSKOMPETANSES TEAM: Seniorrådgiverne Tone Larsen Hoel, Eva Svendsen og Eskil Skjeldal samt medieansvarlig Thomas Øverbø(bak f.v.) samt prosjektansvarlig Anne Lisbeth Odinsen(f.v.), administrasjonsansvarlig Anne Cathrine Thommesen, daglig leder Hilde Hem og kommunikasjonsansvarlig Astrid Borchgrevink Lund treffer du på i Skien eller på arrangementer rundt om i landet.

Denne høsten markerer vi vårt 10-årsjubileum og det er Hem som har styrt skuta de siste syv årene. I filmen får du møte de forskjellige profesjonene ved senteret – fra faglige rådgivere til kommunikasjon og bibliotek. Ved hjelp av en kort og informativ film håper vi at du blir litt bedre kjent med senteret og ønsker å være med oss videre.

Verdifull ressurs
-Det skjer mye godt psykisk helsearbeid, men vi kan bli bedre på å lytte til den kunnskapen som kommer fra erfaringer. Det må alltid være et mål at pasienters erfaringer brukes aktivt i utforming av tjenestene. Medvirkning handler om å få være hovedperson i eget liv og vi tror på det potensiale som ligger i den enkeltes livskunnskap. Samtidig tror vi at familie og nettverk utgjør en verdifull ressurs, sier hun og presiserer senterets samfunnsoppdrag.

Forskjellige oppgaver
-Vårt samfunnsoppdrag her på senteret er å lytte oppmerksomt til menneskers erfaringer, enten selv eller som nær pårørende. Vi jakter kontinuerlig på ny kunnskap og nye innfallsvinkler for å bedre forstå psykisk helse, understeker Hem.
I filmen møter du også seniorrådgiverne Eva Svendsen og Tone Larsen Hoel, seniorrådgiver ved biblioteket Eskil Skjeldal, medieansvarlig Thomas Øverbø og kommunikasjonsansvarlig Astrid Borchgrevink Lund. På senteret i Skien møter du også og administrasjonsansvarlig Anne-Cathrine Thommesen og prosjektansvarlig Anne Lisbeth Odinsen. 
Arnhild Lauveng tiltrer 80 i prosentstilling som seniorrådgiver/forsker fra 01. oktober.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.