Hjem > Nyheter > Et verktøy som gir trygghet

Et verktøy som gir trygghet

– Vi skal ikke bare være feelgood-hjelpere, men tørre å konfrontere folk, sier psykolog Lotta Sjåfjell i Stangehjelpa i samtale med erfaringskonsulent Morten Brodahl.

DEN VIKTIGE SAMTALEN: Lotta Sjåfjell i Stangehjelpa i samtale med erfaringskonsulent Morten Brodahl.

Temaet for samtalen er hvorfor man skal be om tilbakemeldinger fra klienter og pasienter. Metoden som blir tatt i bruk er KOR(Klient- og resultatstyrt praksis) der tilbakemeldinger fra personer man følger opp, står sentralt.

Frivillig
– Hvordan man bruker metoden er viktig. Maktforholdet er jo der, så hvordan man bruker metoden er selve nøkkelen, mener psykologen som understreker at hele tilbudet må være basert på frivillighet.
– Selv om jeg var skeptisk i utgangspunktet, har dette vært positivt. Det har vært en enkel greie å ta i bruk, mener erfaringskonsulenten som mener at man ikke trenger å være redd for at relasjonen ikke trenger å være på topp hele tiden.

Se hele innslaget fra ROPsnakk her.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.