Hjem > Erfaringskonsulenter > Vi trenger flere svar til undersøkelsen

Vi trenger flere svar til undersøkelsen

Vi vil vite mer om arbeidssituasjonen for erfaringskonsulenter, og trenger enda flere svar i undersøkelsen vår.

Hvordan er arbeidssituasjonen for de som er ansatt på bakgrunn av sin erfaringskompetanse fra psykisk helse og /eller rusproblemer?

Det er nå ansatt minst 300 mennesker på bakgrunn av sin erfaringskompetanse innen psykisk helse og/eller rus i kommuner og spesialisthelsetjenesten. Dette har vi i Nasjonalt senter for erfaringskompetanse undersøkt over flere år.

I år har vi åpnet undersøkelsen via linken og om du er erfaringskonsulent og ikke har svart på spørsmålene, inviterer vi deg herved til å gjøre det så snart som mulig og innen 5. desember.

Trykk her for å delta i undersøkelsen

Hittil har vi fått 63 svar, men vil gjerne ha enda flere.

Resultatene blir oversendt til Helse og omsorgsdepartementet. De kan være viktige som grunnlag for videreutvikling av satsningen på brukermedvirkning i tjenesteutviklingen både i kommunene og i spesialisthelsetjenesten. Resultatene er også nyttig informasjon for organisasjonen Erfaringssentrums arbeid for å sikre og forbedre arbeidssituasjonen til erfaringskonsulentene.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.