Hjem > Nyheter > Viktig lesestoff til redusert pris

Viktig lesestoff til redusert pris

Erfaringskompetanse har gir ut en rekke publikasjoner og om kort tid får vi inn antologien «Levd liv» som vi har laget i forbindelse med senteret tiårs-jubileum. Den kommer for salg i slutten av oktober. Publikasjonene vi nå selger til sterkt reduserte priser er «Alternativer til tvang 1-2″ og «Odin-håndboka».

NETTBUTIKK: Frem til nyttår selger vi flere av våre publikasjoner til redusert pris.

Erfaringskompetanse har gjennom prosjektmidler fra Helsedirektoratet fått muligheten til å tydeliggjøre hvilke frivillige løsninger og alternativer til tvang som er særlig aktuelle, sett i et brukerperspektiv. Uten tett dialog med mennesker som selv har opplevd tvang, hadde ikke dette vært mulig.

Frihet og trygghet
Gjennomgangen av forskning og litteratur om alternativ til og reduksjon av bruk av tvang, viser at det er mange systematiske forsøk som ser ut til å virke. Faktorer som terapeutiske relasjoner, bedre samarbeid, hyggelige hjemlige omgivelser og mer opplevelse av frihet og trygghet ser ut til å være sentrale for å forebygge bruk av tvang.

Odinhåndboka
Formålet med denne «Odinhåndboka» er å synliggjøre en modell som gjør at mennesker med langvarige rus- og samtidig psykiske problemer skal kunne få et kvalitetsmessig godt tilbud Modellen skal ved å mobilisere brukerens egne krefter og sosiale ressurser, bidra til å styrke mestring av dagliglivet, minimalisere oppholdstid i døgnavdelinger, redusere bruk av tvang, lette tilgangen på hjelp og bedre livskvaliteten.

Priser frem til nyttår eller så langt lagerbeholdninger varer:
Alternativ til tvang – Underhefte: 35,- (før 70,-)

Alternativ til tvang – Ressurshefte: 75,- (før 150,-)

Odinhåndboka:  75,- (før 150,-)

Prisene er inkludert ekspedisjonsgebyr, frakt og porto.

Oversikt over alle publikasjonene våre i nettbutikken.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.