Hjem > Nyheter > – Viktig nasjonalt senter

– Viktig nasjonalt senter

– Regjeringens satsing på bruker- og pårørendeerfaringer vil fortsette. Derfor er Erfaringskompetanse et veldig viktig nasjonalt senter, sa statssekretær Robin Kåss da han besøkte senteret i formiddag.

VIKTIG: - Bruker- og pårørendeerfaringer er viktig og noe regjeringen er opptatt av, sa statssekretær Robin Kåss da han besøkte Nasjonalt senter for efaringskompetanse innen psykisk helse i dag. (FOTO: THOMAS ØVERBØ)

Sammen med Siljanordfører Gunn Berit Holmelid(Ap) besøkte han Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse på Frogner i Skien. De fikk møte staben som fortalte om senteret virke og planer. Kåss som er statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, la vekt på erfaringenes betydning innen psykisk helsefeltet.

Relevant kunnskap
– Erfaringskompetanse er et veldig viktig nasjonalt senter. Regjeringen er opptatt av brukere- og pårørerendeerfaringer. Det er derfor så positiv at det skjer på en systematisk måte via Erfaringskompetanse. På den måten er det lettere å komme frem og skaffe relevant kunnskap. Det er ikke nødvendigvis fasitsvar vi er ute etter, derfor er det så viktig at senteret får fortsette sitt arbeid, sa Kåss under møtet.

Vitamininnsprøyting
Der deltok også styreleder Finn Tallakstad som minnet om at psykisk helsefeltet er komplekst, derfor er brobyggerrollen mellom erfaring og fag så sentral.
– Vi satte stor pris på samtalen med statssekretæren. Hans tydelige og hyggelige bekreftelse av senterets viktighet, er en vitamininnsprøyting i høstens arbeid, kommenterer daglig leder Hilde Hem.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.