Hjem > Podcaster

Podcaster

Her finner du et utvalg podcaster som er hentet fra intervjuer, toppmøter mm.


Bjørn Henning Østenstad, Mette Ellingsdalen og Tor Ketil Larsen kommer til Litteraturhuset for å dele sine tanker om det nye forslaget om ny tvangslov.Arnhild Lauveng og Ole Jacob Madsen trakk fullt hus til temakvelden på Litteraturhuset i Oslo. Her hører du samtalen de hadde med møteleder Tormod Klovning.Arnhild Lauveng og Ole Jacob Madsen trakk fullt hus til temakvelden på Litteraturhuset i Oslo. Her er innleggene fra de begge.– Psykiatri, politi og rusteam må samarbeide bedre og de bør droppe taushetsplikten. Skal vi redde unge fra rusdøden må vi tenke annerledes, sier Beate Tveten som mistet datteren Kamilla i en overdose.Et intervju om med Arne Kjær om tjenesten «Si det med ord», som er en nettjeneste for de som foretrekker å skrive om det som er vanskelig.Intervju med pasientombud i Telemark Else Jorunn Saga om typiske klagesaker og viktigheten av å ta pasienter på alvor.


Panelsamtale om Recovery, fra Litteraturhuset 2. Nov. 2017.Innledning til toppmøtet fra statssektæren.Mottatt behandling vs. ønsket behandling.Regulering som nøkkelbegrep for traumebevissthet.Veien fra krenkelse til lidelse.Psykiske helseutfordringer er en av våre største lidelser. Kommuneoverlege Vegard Høgli i Skien, har klare tanker om hvordan bekjempe overmedisinering og hva som bør være fremtidens behandling.– Moderne psykiatri har vært med på å sykeliggjøre veldig mange, og har utvidet diagnosebegrepene. Bak dette står bl.a. legemiddelindustrien som har skapt seg nye markeder for å selge mer, sier fastlege Gisle Roksund i dette intervjuet fra 2015.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.