Hjem > Prosjekter > Toppmøter > Toppmøte 2020 (AVLYST)

Toppmøte 2020 (AVLYST)

Toppmøte 2020 skulle vært avholdt 28 april, men er avlyst og blir trolig forskjøvet til 2021. Overordnet tema er: Hvordan forstår vi alvorlige psykiske lidelser? Innspillsmøte for inviterte interessenter og samarbeidspartnere ble avholdt 2. september, og innspillene er tatt med i utarbeidelsen av programmet. I tilknytning til møtet vil vi også ha relaterte nettsaker i mars og april. Toppmøte er for spesielt inviterte, men vil bli streamet.

I 2020 er temaet «Hvordan forstår vi alvorlige psykiske lidelser?». Vi ønsker å ta et overordnet blikk på ulike forståelsesmodeller på alvorlige rus- og psykiske problemer, og på de ulike kunnskapsformene som eksisterer i fag-, forsknings- og brukermiljøer i feltet.

Vi vil videre gå inn på hvordan de ulike forståelsene gir konsekvenser for de hjelpetilbud vi bygger og den hjelpen vi gir hver enkelt, og snakke om hvordan vi ønsker oss det i fremtiden. Flere dyktige og toneangivende foredragsholdere fra ulike posisjoner vil holde innlegg denne dagen. Med økte krav til samarbeid mellom pasient, pårørende og hjelpepersonell, og mellom ulike faggrupper og nivåer, mener vi det er nødvendig med en bred forståelse av hverandres perspektiver. Vi trenger å forstå hverandre bedre for å kunne kommunisere bedre, og dra veksler på hverandres kunnskap. Vi vil ved toppmøtet legge til rette for dialog, kunnskaps- og erfaringsutveksling.

Hensikten med våre toppmøter er å skape en møteplass der fag, erfaring og politikere kan møtes. Toppmøtet er en arena der kunnskap og tanker om et tema eller en problemstilling kan deles gjennom presentasjoner og dialog. Det vil også i år legges opp til samtaler mellom deltakerne rundt bordene i salen. Essensen fra dialogene rundt bordene blir systematisert og videreformidlet til helsemyndighetene.

Del gjerne denne siden med dine venner og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Skriv gjerne en kommentar nedenfor. Vi ber alle om å bruke vanlig folkeskikk når de kommenterer og husk at det som skrives blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen.